Söndag

Ait gårdagen va helt okej, de va lite struligt och s men de de löste sig... vi skulle på fest i trönninge men de va ba skit snack typ :S så jag och stojko drog till frida och chillade där sen drog vi till corner och de va helt okej...
kom hem vid typ 04:00 -.-

Idag har jag typ sovit till 13:00 :O tittade på NBA och väntar nu på mamma för ska ni till julgrejen istan typ soofta till denna låten jag fick av endrit.. riktigt tung! ;)


22:17 - Dags att sova

Ska äntligen lägga mig i min sköna dubbel säng och avsluta dagen med en snabb match på NBA 2k9

Wade's Miami heat vs Rose's Chicago Bulls ;)



Love and Good Night Tom

Dwyane Tyrone Wade, Jr

Dwyane Tyrone Wade, Jr. (born January 17, 1982, Chicago, Illinois), nicknamed "Flash" or "D-Wade", is an American professional basketball player who currently plays for the Miami Heat in the National Basketball Association (NBA). Wade was named 2006 Sportsman of the Year by Sports Illustrated. Despite the unorthodox spelling, Wade's first name is pronounced as Dwayne. Wade has established himself as one of the most well-known and popular players in the league. He had the top selling jersey in the NBA for nearly two years, as he led the NBA in jersey sales from the 2005 NBA playoffs, until the mid-point of the 2006–07 season.

 


Datorsal 317

Sitter här i 317 på skolan och kolla på NBA nyheterna, lite highlights och en mycket intressan debatt ángående superstar Tracy McGready... Tänkte jag skulle börja med svenskan nu se om jag hinner bli klar sen är det en 1h engelska efter det där jag ska göra klart den argumentativa uppsattsen... snart ska jag hem och då är det lite städning som väntar annars
är allt chill ... känner att jag ba vill hem och byta till jogging byxor och kunna chilla ;)

Frustrerad!

Det är vad jag är Frustrerad... sitter här i ett hav av böcker och försöker få någorlunda koll på mitt liv.
har precis skrivit tre mindre uppsattser... en Bok recention på en bok jag inte läst och två 2 sidiga uppsattaser om Idrott. Ska nu ta en liten paus och lägga mig i sängen oc hse nya One Tree Hill ... Sen blir det nog till att fortsätta plugga för imorgon väntar en ny redovisning som jag inte haft tid till att börja med, Toppen Tom!

Förstår inte vad poängen med alla läxor är men dem måste ju göras... Föresten! jag har avrit duktigt, fick VG+ på Coaching & ledarskaps Arbetet känner mig riktigt stolt!


Har så mycket skit som ligger i vägen men inget ska stoppa mig!

Obstacles don't have to stop you.
Even though giving up seems like the only right thing to do
If you run into a wall, don't turn around and give up.
Figure out how to climb it, go through it or work your way around it.


Helgen, 20-21 November

Fredagen va helt okej... I början! sen det blev tungt asså chillade nere i stan med blattarna sen efter massa bråk och snack kom vi äntligen på vad vi skulle göra vi drog till linehed... där vi chillade nere i marcos källare med två flak cider. VI hade chock najs spelade biljard och snackade massa om allt!



Sen på lördagen så vart det upp till göteborg och chilla hos Birkic... tung kille asså kollade NBA på hans 42:tums tv vi spelade XBOX NBA 2k10 sen drog vi till liseberg och där vi balder finns en sån station man kastar basket och vinner tomtar haha chock kul vi hade asså! men nu måste ja tagga
en tallrick fet Nachos i köket och Miami Heat- New Orleans Väntar... Love Den ända Tom Gatica.


Jag och Marcos här! tack bror du gjrode min fredag <3

Fredag

Det ahr varit en riktigt tråkig dag idag fan... chillade mest på håltimmarna hade spanska och människa utveckling de va keff asså... Nu blir de typ ba chill kväll men för all er sköna människor som läser ring mig om ni inte gör något =)
0737309785 - Comviq Brushaan



Göteborg!

Då var det bestämt blir tåget till Göteborg på Lördag... Träffa basketnörden Damir och bara för att visa att jag e kungen ska vi in till liseberg och skjuta basket och vinna gosedjur! kommer bli chock najs asså.
bestämde också för att klippa bort nästan allt hår haha ser vi här nedan!

Och till lilla Josefin kan jag inget annat än säga Jag gav mig in i detta blogg race för jag är en vinnare och jag kommer vinna detta med! ;) all luck till mig själv .... Chao <3

Hemma

Har varit hemma i ungefär två timmar nu, har städat och fixat lite saker känner att jag är oerhört uttråkad och vill göra något kul men ingen aning vad... är också mycket choklad sugen eller godis sugen över huvudtaget funderar på att smyga ner till Aladdin och köpa lite men förhoppningsvis försvinner suget efter maten.

Jag har haft en helt okej dag förutom engelska lektionen blev så sur idag! ... har skrivit nästan två sidor på en Argumenterande uppsatts om reglerna i Oasen ( soft rummet i skolan) så kommer malin och säger att man inte kan skriva om det jag ba varför inte? hon bara det är inte en argumentarande text. Det klart som fan det är en argumenterande text? men jag orkade inte tjata på henne så ska börja om snart och sen göra kalrt människa utvecklingen så jag kan få det där MVG:t som jag så gärna vill ha!

Nu sitter jag bara här och väntar innerligt på maten! är dödligt hungrig...
av mig får ni nu 3 schyssta bilder, en på mig från i sommras och de andra på
Dwayne Wade#3 och Kobe Bryant 24#


Gammal bild från nian... när man slapp tänka så mkt och kunde ba göra saker istället..

Feels like a piece of me has been ripped away.

Vad jag än gör vad jag än ser och tänker på finns det alltid där... sommaren 2009 och somrarna före den.
Jag känner just nu att bara få stå där ute på planen och studsa bollen är det enda jag vill, Jag vill kunna springa hoppa och skjuta och framförallt spela matcherna som kommer... tyvär är alla odds emot mig men jag kan inte sluta längta tills min tid är kommen och då jag kan börja spela till 100% igen.

Jag kommer ihåg alla härliga matcher vi speladei Andersberg med Kris från stockholm och grabbarna från Husqvarna de va sjukt kul och just nu vill jag bara ha sol värme och läkta fötter (Y). Avslutar det hela med en bild från sommaren på Mig och Sam "The man" from Iran... Som han kallar sig...


181109 - 16:00

Chillar hemma nu, Endrit och Vigan va här vi fixade lite Bussinis... ah ni förstår behöver inte gå in djupare på detta men i alla fall ... VILKET VÄDER!
kom springande hem från stan precis va tvungen och köpa linsvatten och posta ett brev åt mamma...
just nu är jag grymt hungrig och känner mig bara för att låta mig tillbaka och titta på någon film.

Ah jo men dem som går i tvåan får sitta här och ruttna då medans alla är på student festen med Idrotts-tema... så sjukt najs de hade varit kommit som NBA-baller men Ni får ha tung fest där ikväll och dress to impress,

Jag ryser och fryser!

Sitter här i rummet och har vädrat ut nu, verkligen kallt! men kommer bli toppen och krypa ner udner täcket om en liten stund... tittade lite på härliga klipp från veckans matcher i NBA och inte låta bli att bjuda på Dwayne Wades Facial dunk på Anderson Varajevo Helt otroligt snyggt, Tummen Upp!


Halmstad Basket

www.halmstadbasket.se
26/11 kl 19:30 Högskolehallen

Hemmamatch för Halmstad Dawgs mot Playmaker

 

28/11 kl 11:00 Östergårdsskolan

Hemmamatcher för P Junior mot Eos och Äli

 

Mina lag! kom och titta på när vi spelar...

Min favorit spealre från Miami Heat   Dwayne


43 Jobbiga Minuter i Avsnitt 10.

Precis tittar klart på One Tree hill det var ett bra men hemskt avsnitt! saknar alla basket scener och nu fick man ännu mer tråkiga nyheter om Nathan när man väl trodde allt vart över.



Böös!

tackar för all hjälp idag Miss. MVG.




Josefin Böös. Den andre tjejen ingen aning om vem de e haha Toppen snodde bilden från hennes face ;D

Dagens Dawg!

Laddar upp en skön bild på Halmstads "Baller". Träffa han på stan och växlade lite sköna ord
fick veta att han klickat in på min blogg och att han gillade den (a) det värmde mitt hjärta!


haha nä men Matija den här bilden e för dig!

171109 16:30

Det var en lång dag i skolan idag... känslan om att publicera bloggen stämde! fick en massa härliga kommentarer oväntata många possitiva dock haha men vem bryr sig.

I'm In it to Win It.

Finns bara en kung i detta blogg racet och det kommer bli jag.
sitter här nu och har en del plugg framför mig innan det ska dras mot gymmet för rehab, ska hjälpa mamma med mat och så också känner att jag e fett sugen på fest asså avslutar med en helt sjuk låt från Yankee and the G -Unit.
love.



Rompe, rompe, rompe, let me out
Rompe, rompe, rompe, eso fue el puyado
Rompe, rompe, rompe, let me out
Are you readyyy!!!
Rompe, rompe, rompe, break it down
Rompe, rompe, rompe, the way she move it ya lo
Rompe, rompe, rompe, break it down
Let'sss gooo G-UNIT!!!

Tom Gatica Grönborg


Bloggen är Officiell!

Har under den senaste kvarten lyckats att bli övertalad till att publicera bloggen på facebook... fråga mig inte varför men föll för trycket! så välkommna i guess... Skriver inte så värst mycket men när jag väl har feelingen så blir det en del ta och njut av min sköna sida så ska jag bjuda på ett helt gudommeligt basketklipp nedan!
love / T:G:G

Asså den här killen nedanför Dwayne Wade... 127-127 6 sekunder kvar... stealar bollen och kastar iväg den och vinner matchen efter två oerhört jämna övertider. Gudommeligt.




Ett Halv timme senare!

Sitter nu vid datorn och glider runt lite på MSN och med tanke på att det bara finns en Basketspelare som är den bästa kände jag att jag kunde inte bara lägga in ett inlägg med Kobe känns inte rättvisst mot den riktiga Kungen.

Dwayne Wade, skön crossover som får O.J Mayo att åka i Golvet - Respekt.


161109 - 14:45

Kom Precis hem från skolan de va helt okej dag, hade lite Idrott och så på morgonen sen håla och Spanska.
Min blogg har förändrat utseendet helt och hållet och det har vi Valeria att tacka för, tack så mycket!
Lakers fina färger och lite Basketbollar i hörnan riktigt fint!
Även då jag är Heat Fan det vill säga rött och svart, så käns de inte som de hade blivit lika snyggt.

Har lite plugg framför mig och sedan Rehab träning ikväll känns som om jag gör framsteg varje vecka, kan springa 70% nu känns riktigt skönt. känner dock att jag har tappat basket fealingen, skotten och bollkontrollen har försämrats, men de ska vi ändra p så fort vädret blir bättre sen har jag måndagarna i skolan också där eventuell skottträning kommer ske, känner du att du har någon chans mot mig kom gärna till idrottshallen i sannarp mellan 8:30-9:40... =) avslutar här med en skön video från Kobe Bryant min näst största Idol.

Basket - Det ända Rätta

Har under de senaste dagarna sett väldigt mycket basket då jag fått NBA live broadband av en mycket shysst kille, Damir. Jag följer fortfarande mitt lag Miami Heat som just nu ligger 2a i nba med 7:2 i matcher en mycket oväntad men uppskattad start. För exakt 2 säsonger sen, spelade Miami utan Min favorit spelare Dwayne wade och avslutade säsongen med mer än 60 förluster och mindre än 20 vinster vilket gör ett fan mycket besviken... men efter en del trade och wades rehab kom han tillbaka till 08/09 säsongen där han tog hem NBA Scoring Champion avg 30points a Game, Baby the only MVP. Nu är det 09/10 och Miami har vinnit 7 av de senaste 9 matcherna igår kväll avgjorde självaste Kungen Dwayne Wade mot New Jersey Nets. Han Fick bollen med 4 sekunder kvar och sköt en tre poängare som tog ledning 81:80 och ledde Miami till sin 7 vinst.

Har en video här så ni förstår vad jag menar... Driving Finesse Dwayne wade Tar hand om hela Chicago försvaret på egen hand.




151109 - 16:20

Kom precis upp ur badet och har varit inne på MSN lite grann där jag bland annat snackade lite med kusinerna och chillat... Valeria håller på och ska fixa en bild till min Header den kommer bli sjukt najs! High five på den =).
Om ungefär en timme skall jag in mot stan eller snarare ner för trapphuset och ut ur dörren för att sedan ta 10 steg så man är inne i stan ^.- där ska jag sedan möta Ivica och vi ska se den här nya filmen 2012 om Aztekerna på BIO kommer bli najs.

Imorgon är det dax för skolan och har först träning kl 8:10 får se vad som händer lite fys och rehabilitering där så fötterna blir bättre... Ska nu gå och ta på mig min snygga vita Skjorta och vänta på tiden ska gå avslutar inlägget med ett par sköna bilder från fredags festen =)
Casandra och Tom

Var snälla och bortse från mina sköna miner! det är alkoholen som visar sin sida... Tyvär.

Stefan Marcos Och Tom

141109

Det var en kul kväll igår... vi festade med min kusin och hennes vänner... Jag, Marcos och Stefan det va soft vi hade skön musik det vill säga Pachanga haha lite cider och vodka gjorde kvällen skön dock hade den sina negativa sidor med... insåg att när vi kommit fram så hade jag tappat mina favorit sjal någonstans på vägen utan att märka det! smidig jag är, till tusen... sedan när det va dax för utgång vid havl 2 tiden så mådde inte min kusin bra så vi gick hem till mig och ja gjorde lite tea och så pratade lite sen när hon typ skulle låna min mobil till smsa sin kompis så slocknade jag i soffan... det va underbart och ba få sova kan jag säga!

Tänkte jag skulel avsluta den här inlägget med en skön bild på Anja, Marcos och Stefan ;)
de va riktigt soft igår hade mycket kul wi jag blev full måste a erkänna :(


131109

131109


Fredagen börjar slå över till kväll och jag har precis kommit hem från en lång dag i skolan ( 8.10-16:50 ) Dock känner jag att det har varit en helt okej dag. Jag hade idrott på morgonen som va riktigt skönt där fick jag svettas otroligt mycket då vi hade en form av Styrketräning kombinerat med kondition... det vill säga springa fram och tillbaka och i ändan av varje löp sträcka göra Armhävningar respective situps och någon annan finnurlig övning som kändes i benen (y) ... där efter hade jag en och en halv timme spanska... och jag bara brinner i det jag känner mig riktigt bra och ligger rätt långt före alla de andra i gruppen och Daniel gillar mig.

Nu kommer vi till den biten av dagen som är delvis jobbig men samtidigt faktiskt intressan och kul... Människa Utveckling en kurs med mycket diskussioner och annat skojj... här har vi haft ett stort prov och en stor redovisning som hade cirka sex veckor på oss att förbereda... jag kände mig riktigt nöjd då jag uppnåt betyget MVG på båda uppgifterna... men dessvärre har inte riktigt ansträngt mig på de senaste uppgifterna och hon säger nu att jag borde lägga ner lite mer tid på de så kallade "tre frågorna" och jag behöver verkligen göra detta nu då ett MVG är så mycket skönare och känns så mycket bättre än ett VG.

Det var allt och jag hoppas att kvällen blir bra... väntar just nu på mammas gäster så jag kan frossa i Potatis gratäng och kött (a) sedan hade jag hoppats på utgång men vi får se vad som händer... Love, Den ända Tom.G.GI mitt Rum på Hvitfeldts gatan (y)

12/11 2009

Ja som sagt tiden har glidit på och är fortfarande fast vid sidan av basketplanen i desperata försök att komma tillbaka och bli frisk från mina fot skador... har nyligen kommit hem från gymmet där jag tränat lite överkropp och fotlederna så klart. Annars är det mesta långt känner att jag undetiden som jag varit skadat verkligen tagit igen i skolan, Fick höra att jag uppnåt målen för MVG i Människa utveckling på båda de stora kursdelarna det vill säga Provet och Muntliga redovisningen, fick mig att känna mig BRA! haha ;)

Det har ju gott lite viskningar och rop om det här med Svininfluensan... men jag har bestämt mig nu och följer min latinamerikanska sida om att inte acceptera en spruta som ingen vet biverkningarna om. Därför skall jag inte vaccinera mig och får hoppas på det bästa, Använder mig av Alcogel och andra prylar för att "remain" frisk.. haha

NBA har börjat med kan jag nämna med hög förväntning och mitt lag Miami Heat ligger på delad andra plats med 6 vinster och en förlust efter det 7 senaste matcher... detta mot alla odds och kan inte mer än se fram emot kvällen match där Dwayne Wade står emot Den så kallade "MVP" Lebron James... delar inte de åsikterna med alla andra fans men man får ta det med en nypa salt och gå vidare...


Torsdagen står vid sitt slut och funderar på att hitta en film eller något kul jag kan göra.. sitter hemma själv och får förbereda mig för morgon dagen som är en av de bästa i vecka... Idrotten kl 8:10 gör dagen... man måste älska det <3 Sen spanska, bästa språket? ;) och så klart Människa Utveckling där kanske kan få ett ritkigt bra slut betyg vi får vänta och se. Det var allt för nu,

Chao / TG


RSS 2.0