Basketcup

Har varit och  tränat ett antal gånger med Varbergs basketklubb, och dem erbjöd mig en plats i deras lineup till skövdes basketcup, Självklart tackade jag Jaa, och har nu längtat i två veckors tid.

Iförgår(söndag) kom vi hem, det var hur kul som helst vi kom två i vår grupp och lyckades ta oss till A.-slutspelets Semifinal där vi sneare fick stryk av arvika :(

men men, dem hade ltie mer erfarenhet och mer kan man ju inte göra det var ialla fall riktigt kul och saknar det verkligen, ja menar vad kan bli bättre ? Dans Basket och Kompisar :)

10 e Jag! - El fuego!
Jag i skövde Basketcup

Fast And Furious

Va på Bio igår med Mogley Fnan och Ansu vi såg nya Fast n Furious helt sjukt bra, musiken va tungst hela filmen toppen svär på gud 5/5 asså helt sjukt bra va den skulle lätt kunna se den om och om igen 1000 gånger haha..


Holaa

Sitter och lyssnar på en av de bästa låarna som finns "Daddy Yankee Llamado de emergencia" den e så fruktansvärt bra asså... vad ska man säga har itne så mycket för mig skulle ut till valentine med Ansu och Fnan kanske träffa Casandra och Anja men jag pallade inte så stannade hemma åt lite god mat och softar istället.

rätt skönt och ba ta det lugnt ibland varit alldelles för mycket sprit och annan skit på sistone så sitter och dricker vatten och deppar framför datorn haha ;)
Och imon ska de bli så sjuktkul ska på fest cirka 150 pers e bjudna och ska till systemet med fnan och sen te festen och Söndag är the Fast & Furious med Ansuman och Fnan verkar riktigt tung faktiskt.
         Ciaoooo                                                             Gammal bild från nian... när man slapp tänka så mkt och kunde ba göra saker istället..

RSS 2.0