Hetsig Dag ... slutade bra puuust!

Denna dagen har varit mycket avslappnad och lugn men också full av nervositet och så ... skolan va lugn inga vidare jobbiga lektioner då vi slutade säkert 1h tidigare på båda haha :) ... Sen så fick jag skjuts hem av emma! ( Tack så mycket)

kännde då att nycklarna va borta och fick gå egenom ett jävla drama med vakmästaren för att få tillgång till övervaknings kamerorna ... fick tillslut syn på nycklarna och dem ska jag få tillbaka imon... puuust!

sen blev det lite kvällsmat på Blue thai med mamma, Martin och collaste halvbron i stan...
Var också lite i stan och Köpte en Blå Vit randig Camisieta på Jack n Jones + ett nytt band till mitt Jesus Halsband som gick sönder!

Och bestämt drickan till på lördag med ... ska köpa black minttu flaska för 189kr :O tänk er så mycket pengar ... men de ska shottas och kommer ha mycket kul!


de va nog allt för nu, love <3

5 minuter senare!

Ny upptäck gjord... var bara tvungen att dela med mig av denna fantastiska talang, alla här som känenr mig vet förmodligen att Dwyane Wade är min motivation men en ny talang börjar träda fram och han ser ut att bli detta årets "number 1# draft pick" så det blir till och se på en gammal Kentucky match som jag precis fann efter att har avslutat denna veckans avsnitt av "24" mycket spänning där asså...

1# Dwayne Wade - 3#
2# Kobe Bryant - 24#
3# JOHN WALL - 11#

Mycket gratitude till John wall som kommer förändra NBA <3


30 mars 2010

Sitter här och lyssnar på "Run The show" - Kat deluna feat don omar... Spanska versionen you know!
mycket uppskattad... Det var ett tag sen jag satt här och skriv man kan ju fråga sig vad som gjorde att suget kom tillbaka,  men men - nu sitter jag här och Hur är allt egentligen?

livet leker just nu! basketen börjar gå bra igen, skadan börjar läka till och med rätt tejpning kanske jag rentav kan börja spela ordentligt snart! är mitt uppe i en 6 - veckors period av " explosivitet, Bollkontroll, fys, Skottövningar och koordination"



Solens varma och sköna strålar börjar tränga sig igenom molnen, och kylan försvinner sakta ... långsamt men säkert börjar jag knyta min nya "Nikes" och dra på min högerarms sleeve för att sedan med mitt nya teamportia ställ - cykla mot basketplanen för att köra lite utomhus repitetioner! mycket uppskattat...

På lördag är det fest! ska vi ut och skaka till det - blir lite förfest hos mig med Black Minitu shottar och sedan vidare till Corner ... får hoppas på vass musik då! vad sig som lite Whine girl Whine...
eller Dame mas gasolina - hur som helst det kommer bli vilt!




Blir till och luta mig tillbaka med ett glas kallt vatten och småtitta över MSN medans vi doin the good stuff on NBA 2k10 baby ... ;) Chao

RSS 2.0