25 september 2009

Det har gått ett tag nu sen senast...

Vad har hänt.. jo min högra fot har j utränats upp och läkt ;)
mitt liv har flytit på träffat nytt folk, gammmalt folk e borta, e fortfarande kvar i SPI08B...Dock tagit mig till Division två i skåne ligan och spelar med Halmstads A-lag.

Häromdagen hade vi match mot malmö och ka nstolt säga att jag tog år mig 21 poäng 8 returer 4 steals ;)

någon timme efter var det mot lund som gällde.. bråkade lite i starten men efter en 8p run så låg vi på top 15-10
tyvär skulle denne match inte sluta så väl i mitt fall, i andra quatern blockade jag deras 2 meter långa "negro pendejo" Center... som gav mig en armbåge i ögat där av blå tiran :)
lite senare så vid ett uppspell av halmstad så tappades bollen och jag i ett desperat försök slängde mig för att kasta in bollen i spel och stukade den "VÄNSTRA" foten.. fick på tryckförband direkt och har börjat rehaben känner mgi redan bättre, dock en bit kvar innan jag kan kriga om returerna under den 305 centimeter höga korgen.

Skolan e hemsk just nu, jag tänker bara på två saker och det är basketen och ***, jag önskar verkligen att jag kunde lyckas med allt plugg hae känts så skönt..

Sommarlovet då?, det va underbart träffade ett par kompisar från sthlm som var här vi spelade basket nästan varje dag jagade efter tjejer och fula oss haha :) sen följde jag med dem upp til lstockholm en vecka där vi softade på The Voice och fryshuset det va underbart verkligen ett minne.

funderar på och börja bloggen igen det är ändå rätt skönt och bara skriva ;)Tommyg


RSS 2.0