12 maj 2010

Regn, regn och återigen regn + Lite mer regn!, Ligger i soffan här under en filt och tittar på film.
Jag är fortfarande sjuk och överväger om det bli utgång ikväll eller inte! känner mig lite smått knas och knäpp.
Blir tokig, hur allting bara kan ändras på blankt en sekund!, Jag Mådde skitbra sen ba <kAAPOOF> Nu har jag ont i halsen, näsan går inte och andas genom, feber och lite huvudvärk!

Äsh Nog med det tråkiga!

Hade en helt knaas dröm inatt!, Lixom Jag vet inte var jag befann mig men det kändes precis som en sån hät Tax free shop, på ngn flygplats ( Hoppas något varm land) ... I alla fall så fick jag syn på Stora Kartonger Choklad, och där fanns en Sån Här "Marabou Coconut" ... Min älskalings choklad den är ba för god... den togs nog bort eller ngt för kan itne hitta den någonstans...

I alla fall, så gick dit och de var sånan förpackningar som i "liseberg"... Jag tog Det sista paketet "cocos" 5kilos paket och gick till kassan. dem ville ha 600kr! för den och jag hade ba 300 på korter, så fick gå lämna tillbaka den... Men då fick jag en klok ide! Jag öppnade paketet och Tog halva Choklad biten, men då blev inte vakterna glada så dem försökte dra mig där ifrån och polisen kom men i alla denna stressiga miljö! Han jag ta en tugga! sen väckte mamma mig... KNAS DRÖM!... Kom tänka på Vanilla Coke med <3

Hann aldrig skriva klart inlägget, det plingade på dörren och det var Filip! HAN HAR NY MERCEDES! åååh... Så jäkla cool den var! vi cruisade genom stan me sköön musik!
Den här nedan fast nyare! och Kupé! Ass Skön! :)







Living la Vida locaaa!!

Galen kväääl! ... She's livin la vida loca, she push and pull you down! her lips are!!
Shoot me where you are...

Asså det vart en helt knaas kväll på corner ! men mycket kul, Mycket dans och för mycket dricka, folk bjöd mig p ådricka lite var stans, var jag än va så hade jag 2-3 cider i handen haha! Galet. Det började som mest en chill kväll Jag och Filip gick dit för o softa mest var inte på så glatt humör. Träffade Rebecca vid ingången! :) sen träffade jag även en hel del andra najs människor! som Jessi, Theo, otto o alex o Oscar, det var galet helt enkelt...

Tänk er mig utan gränser, jag gjorde nog allt man kan göra på ett disco, Heelt galet skojj, och när dem spelade Gasolina och dem riktiga beatsen från Yankee och Wisin y yandel... GALET säger jag bara, riktigt bra musik den kvällen och jag släppte lös alla känslor i dansen haha! Rock your body, mic check one two!

Come on everybody, It's time to rock this party! now people are you ready!
You got to move da body! Shake Da bodyyy!


I'm not sure i understand , This road i've been given!

Hyffsat bra dag, Nationella gick väl bra!
Låten täcker det mesta, jag känner idag!

Då sitter vi här igen!

Idag har varit en bra dag! ... behövde detta, pratat ut lite och skojjat runt i skolan!
Började dagen med Prov i Coaching ... Det vill säga Cocha en Grupp 93:or för att lära dem handboll! Gick mycket bra! Resten av dagen har jag bara glidit runt i skolan och stört alla (y)



Kom från stan och ledde direkt till köket där jag gjort mig en mega god kyckling i sås med Ris : Mums ... såg precis att alla One tree hill avsnitt var kvar så ska slänga ihop de snyggt i en liten mapp och skicka iväg till Michaela :) Hoppa hon blir glad hehe ;)

Snart är det dags och ba lägga sig ner o koppla av, känner att en välförtjänt film eller något liknande skulle vara underbart, fortfarande skpetiskt över vad som ska ske i helgen, kanske ta det lugnt och mysa lite (a) ... hade varit underbart ... en utgång är lite såhär 50/50 inte supersuger på de nämligen... vi får se cyaal :=)



That Girl =)

She moves, she moves like a breeze
I swear I can't get her out of my dreams
To have her shining right here by my side (shining like a star)
I'd sacrifice all them tears in my eyes



Behöver Komma bort!

Känns som om Jag krockat, eller som om jag är ute på en tom mörk väg mitt i natten och fått bensinstop och när jag sträcker ner min hand i fickan för att greppa tag om mobilen, märker jag att den ligger hemma!
Lite smått ensamt och tråkigt... Behöver något som får mig på bättre humör känner jag, komma ut och kanske göra något roligt! och inte bara något vanligt utan kanske göra något speciellt med någon speciell!

Har tröttnat på den kalla stilen jag kört me under så länge, Hjälp mig!
Precis som om jag vandrar genom en mörk tunnel och ser en glimnt ljus långt bort i andra sidan!
Jag ökar hastigheten för att snabbare kommer fram, men det är precis som om målet förflyttas.
Det blir bara längre och längre ... Behöva slappna av känner jag, inte behöva oroa mig för allt o alla ... De så himla svårt ibland, så fort man vänder ryggen till för och Lita på sin egen instinkt är någon där och talar om att man gör fel eller så kanske man helt enkelt inte vill vara den som sticker ut! kan man verklgien vara så feg? Är jag så feg? ...

Brukade ha ett överdrivet löjligt självförtroende, men ändå sen jag fick syn på dig så känns det som om det långsamt tynar bort, likt Solen ... en varm kväll, Den går långsamt i moln eller sjunker ner bortom Horisonten...
Snart finner jag ännu en flyktväg, har blivit så under mina Situationer som bestått av problem, alltid haft träning och gömma mig i ... Men nu när man har verken träning eller någon som man fullt känner att man kan tala ut till... så vet jag inte... Kanske är Gymkortet på Nautilus, just det jag behöver!
Uppskattar och Älskar er som finns där för mig, men ibland behöver man bara det lilla extra!
det lilla som bara någon speciell kan ge en...


Gymma! Gymma! Kom i form! :)

Bara ett fåtal dagar kvar så bör min sträckning i höger tricep läkt ut helt! och vet vad det är dax för då !! :D
Nautilus ;) längtar så galet mycket helt sjukt! kommer bo där :$ Wonderfull!!
Peace n love :)


-

-

Hur låter detta? några ord jag slängt ihop!

I’m full of regrets, I wish you knew it

Not a second passing by

I wish I could undo it

Cause girl you were the one

---------

Chilin with a cop of tea

Reflecting over the past and

Starring over the view

From my window frame

Realizing I had all the blame

God I’m so ashamed…

I see it pouring down, yeah that’s the Rain

It’s driving me insane…

What I’m Gone do or where I’m gone go…

Not a second passing by I don’t regret what I did

 



Una Morena Maraviosa! ;)

Ella mueve su cuerpo muy rico yo quiero ser su chico

Chica usted es muy Bonita muy muy Bonita

Los ojos azul muy Hermosos

Y el cabello marrón

Una morena maraviosa

 

Liten del av en av Mina sånger ...




Max

Precis Varit och lämnat av max vid bussen... Han kom förbi som en överaskning, känner att vi fortfarande har lite små svårt att komma överäns de precis som om båda vill vara bättre än varandra, Men vår relation är mycket bättre igen. tackar för det! det var kul att han kom förbi, lite mindre kul för han när han försökte utmana mig på basket, hans trix & finter från skolan funkar ju inte riktigt i den här delen av stan om man säger så ;) en helt annan Nivå (a)

Annars har dagen varit mestadels full av bekymmer som ja inte orkar dela med mig av ... Mixed Feelings och Tänkade hoppas ni får en bra dag alla :)

Liten bild från Familjen Nyhem! tänk vad tiden går fort asså ... från att konstant bo hemma hoss pappa som granne till ansu till inte sovit där på mer än ett helt År? ...


Sam - Karlstad


Ba kom och Tänka på Sam ... Hur fan har killen det egentligen?
Själv hade jag nog aldrig klarat av och ba bli iväg skickad på det sättet!
Hoppas du har de bra och fortsätta träna så kanske vi ses i sommar!

<3

Me Gustas Tu!
<3

Det är galet vad man kan ha för känslor ibland,
blir inte klok på detta, vet inte vad jag ska göra!
om jag ens ska göra något...
Just nu fruktar jag risken att göra bort mig mer
än Chansen o bli din :(
A Dios le Pido!

Jag och Dante



Likheten - mellan oss finns där hihi :) ... Dante till Vänster och Jag till höger... Man har ju förändrats en hel del - Men djupt inne är jag fortfarande den söta snälla killen, som alla gillar (a)


Long time no seen!

Ligger i sängen och stryker under det viktigaste i min körkortsbok... japp så är det när man väljer intensiv kursen inte allt för mycket fritid! men denna helgen har jag faktiskt unnat mig en hel del najs!

Fredagen var Jag hos Sara förfestade lite för att sedan gå ut, mycket kul kommer en del bilder här sen :D naajs!
Jag kan ju inte påstå att jag är allt för snygg men det va kul och Alkoholen visar mitt rätta jag haha :)
Lördags kvällen var på Bio:n med min Kusin - Casandra... mycket trevligt, helt okej film tyckte den var lite under min förväntning men fortfarande rätt cool! nedanför kommer lite små roliga bilder på alla underbara från fredagen









Där har ni ett par härliga bilder ;) tack för denna veckan!
Och just det... Förmodligen så fort min Högerarm mår bättre ska jag Köpa årskort på Nautilus i stan! wiihoo - Behöver jobba lite inför sommaren känner jag, blir nog Matjias Coachign som gäller! Cyaal <3

RSS 2.0