Matchen är under sin gång!

Skolan har börjat, fysiska kvaliteér har prövats, likaså det psykiska... Dagarna är bra men också dåliga!

Idag är det söndag, och jag sätter fortfarande här med en miljon olika funderingar som jag ba vill slänga ur mig och dela med mig av, en av få, marcos har åkt till madrid i 4 månader... saknar han lite faktiskt, funderar på åka ner och besöka honom.

Ett par veckor av skolan har gått, och kan minst sagt inte säga något annat än att jag är mycket besviken på hur den ser ut... 94:orna är okej, inte mer än ok! jag antar att jag hoppades på för mycket, många gammla ansikten kommer tillbaka till skolan och utöver det är det väl ganska okej faktiskt!

Har inte riktigt insett att skolan verkligen börjat, 3an? sista året? inte riktigt börjar med några läxor, skolfottot blev katastrof och jag känner mig lite smått nere. Alkohol har varit min utväg - men nu är det slut!



Tid skall läggas på träningen, hade fystester i skolan och måste medge att jag är mycket nöjd med ett antal av mina resultat, från att ha gjort 46 armhävningar på 60 sekunder, till 70st på 60 sekunder... en enorm förbättring för mig.
Basketen börjar gå bättre igen, har fortfarande små känningar i fötterna men det värsta är över, jag känner att laget börjar bli tightare och att jag kanske hör hemma där... önskar fortfarande att alla kune lära känna varann bättre och stötta varann istället för att hedra "de personliga framgångarna" ... Jag har börjat få tillbaka lite boll känsla och kommer snart att påbörja ett 8:a veckors program i skolan som innehåller bollkontroll och fot arbete.

25 september är det match, mot malmö Malbas i högeskole hallen, årets första division 2 match, min första division 2 match. Kan bara vänta och se, se hur det kommer bli, se vad som kommer hända!

Nu sitter jag i alla fall här med mitt projektarbete och filosofierar!
eller snarare utan projekt arbetet och tittar på Coach carter!
borde skriva på arbetet men filmen är mer lockade!
avslutar det hela med ett helt underbart Quote:

You said we're a team. One person struggles, we all struggle. One person triumphs, we all triumph.


RSS 2.0