Fiestaa

Två dagar fyllda med fart och spännande händelser har passerat! I lördags förfestade vi hos Johan på Nissastrand, vi började relativt tidigt och körde ett bra tag. Fick nytta av mina inlärda bartender "Skillz" när jag fick stå för drinkar som Piña Colada, Sex on the Beach, Bacardi Passion osv, Körde på några relativt simpla med samtidigt sjukt goda. Det är bannemig ett farligt spel det här med drinkar, dem rinner ner utan någon häftig alkoholsmak och man känner lixom inte av det .... Förens någon timme efter, jäklar vad dragen jag blev! Som dem flesta vet är jag förvånandsvis väldigt svag i knäna för Don Omars låt Danza kuduro, trots att jag säkert lyssnat på den 1 miljon gånger sen förra året. Jag älskar dig!! Fick Dj;n till att spela den här låten då 5 gånger på hela kvällen, mina vänner blev rätt imponerade men detta var snart till att förändras till besvikelse av mina låt val.

I vilket fall som så var båda mina utekvällar enormt lyckade, njöt av drinkar och dansade nätterna ut, något som jag dock inte var så försjust i var att när jag ändå var ute så tänkte jag pröva lite nya drinkar och shottar ni vet för att betrakta hur dem gör, kanske fånga in lite kunskap och såhär! Känndes som att baren var ganska slarvigt upplagd ibland, ena killen glömde salt & citron till min Tequilla shot, medans den andre kompenserade Piña coladan och sex on the beachens alkohol och fruktdryck med någon billigare variant. Synn!

Fast man ska inte vara negativ, vi hade kul och det mesta smakade riktigt gott!




Puerto rico!


Sommar o sol ja, de har korta kjol ( och jag vill ha dem )


Solen valde att dyka fram tillslut! gled iväg med Johan o Evon, en sväng förbi elgiganten för och fixa mobilen sedan chillade vi en stund på tylösand! har också jobbat... det var ett tufft pass idag, dock gick dagen ovanligt fort känndes det som! och det mina vänner är ju enormt possitivt.

Sitter just nu och funderar på om Båstad öset verkligen dragit igång än eller om man borde vänta en vecka... var där i måndags och visst det var kul men inget som förra året! I vilket fall som så ska jag festa imorgon, ska bli kul - Det var askalas på midsommar med massor av kul, blandade drinkar tills det steg mig åt huvudet... Ett tips, drick inte drinkarna du blandar... Såg så bra ut i början, sen slog det! Men Kul var det :)

Kika på låten där nere rätt schysst fest låt

Fartfulldag!

Idag har de arbetats snabbt och effektivt, fått mura upp en skänk... med 2 lager isoleringsten, alltså 1800 stenar och en jäkla massa bruk! tog ett tag men vilan efteråt är välförtjänt! Hade tänkt dra mig mot Willys och köpa hem lite juicer och blanda ett par goda drinkar till mig, har verkligen tjatat ut malibu cola och Bacardi Passion nu...

Ska ta ytterliggare en dusch nu, sen pröva de nya kläderna från igår! sjukt fint väder, höres!

Liter bilder från skänken...


Så här såg den ut från början! Ja, Jag kladdade lite haha...


Sen var det dags för han där o hoppa ner!


Efter lite om och men, lyckades vi komma en bra bit tillslut!!

Vi rullar runt kring stan, hit och dit!

Idag har jag bara tagit det lugnt, vi körde en sväng genom stan och handlade, hittade en super schysst tröjja på Thomas, röd supersnygg! Köpte direkt, fann också ett schysst linne på MQ. Just nu e jag bara helt slut, jobbat hela dagen. Japp sommar jobbare som Murare. Jäkla massa stenar man lagt, ganska slitigt men vad gör man inte för pengar...

Något annat riktigt najs som hänt är att jag nyligen betalat fakturan för bartenderkursen! så den blir av, flyger den 30e augusti till Malaga i spanien, så jäkla tufft... länktar dit otroligt mycket :)





Sommar

4 Juli... Otroligt mycket har hänt sen sist! för att bara börja STUDENTEN och BALEN. Två helt fantastiska kvällar!
Balen gick av i början på Juni och jag gick med en underbar tjej som heter Melanie, vi hade toppen kul. Det började med Fotografering på klipporna i tylösand sedan mötte vi upp Rebecca och hennes vänner hemma hos henne för lite förfest, tackar så mycket! Sedan kom våran Röda Mustang och hämtade upp oss för att sedan tjuva en plats i kön, Röda mattan var otroligt coolt och allting känndes så himla glamuröst!


Studenten var också helt sinnesjukt kul, vi var hemma hoss monkan på morgonen, tackar! hade champagne frukost för att sedan samlas i skolan för betyg och lite klassnack. Flaket mot stan var jäkligt kul också och med tanke på att det inte var särkilt många nyktra dagar den veckan så är jag rätt impad på hur resan gick! Finemang!!! :)
I stan letade jag upp mina familjer tänkte jag skriva, haha... Nej men jag mötte först upp min far och bror, och sedan min mor och hennes man, samt 2 av mina andra bröder. Fick super fina presenter av alla, Av pappa fick jag något som heter Italenskt Fullblod, ska få köra både en Lamborghini och en Ferrari, himla tufft i mina ögon!!

Av mamma fick jag en döfrän Calvin Klein Klock som i princip aldrig lämmnar handleden haha!
Ritkigt lyckad dag, hade runt 40 gäster under dagen också, massor med presenter o kramar!




Skulle kunna sitta här och skriva resten av natten, men det går ju inte! skall jobba klockan 07:00 imon, uppstigning om 7h, behöver lite sömn o ladda om inför morgondagen! En stolt Murare...

RSS 2.0