2010

Herregud måste varit minst 1 månad sen jag skrivit här på bloggen... Hade helt glömt av de, men nu är jag här och jag kan berätta att mitt lov har varit mycket uppskattat, det var oerhört skönt med en paus från allt skol arbete och stress. De flesta dagarna har jag tillbringat med Mergim på Friskis och Gymmat, kört sköna pass från P90x som ja fick av nisse, Mycket najs stort Tack!.

I julklapp fick jag lite Tommy Hilfiger uppsättningar, typ T-shirts och Linnen, lite pengar och gymgrejer att ha i rummet mycket najs, Bland annat en sån här chin ups stång som jag satt i mitt rum, riktigt skönt faktiskt

Här e en liten bild på mig i action haha (A) ... Uppskattar verkligen denna julklappen för vilket humör man än är på så kan man hänga sig och träna och tro mig man bli slut på bara några minuter ;)
Så julen va lyckad, den var mycket najs Nyår med fest hos Noemi, Marcos flickvän de va skit kul tills det spårade ur lite men de va inte hela världen fick i alla fall ett par timmars nöje tackar för det! ... Idag är det den 7 Januari och vi Fyrar mammas Claudias Födelsedag, 39år och 100 kvar ;) ... Jag köpte en Bok typ en Roman Kriminalare som skulle va spännande haha hon gillar att läsa så förhoppningsvis gillar hon den.

18

22 dagar kvar.
som sagt bara 22 dagar sen är jag 18 år kommer bli så najs ... fick dessutom ett V.I.P kort på The Corner så kommer tillbringa lite sköna kvällar där med en drink i handen och dansa med las chicas ;) haha (A) ser verkligen fram emot körkortet känns som en utväg från Halmstad, vill inget hellre än att kunna ta mig till GBG och STHLM när jag vill vad kan bli bättre! men nu skall jag tebax in i Köket ni får ha de najs!


Avslutar med en liten bild från nyår ... fråga mig inte om Stojkos ögon =( det måste va Rebecca som kryssat över snodde bilden från hennes facebook :P

RSS 2.0