Dwayne Wade

I got so much experience, i can give some away and still be the best.
           

-`solo dios med puede juzgar-´ -

When i Was all alone, and had nothing i asked for a friend to help me bear the pain, no one came exept God.
When all i saw was sadness, and needed answers
no one heard me, exept God

Love, TG
--------------------------------------------------------
Gammal bild från nian... när man slapp tänka så mkt och kunde ba göra saker istället..

Good and Bad

Senaste veckorna har varit rätt Jobbiga men där har ändå varit ett svagt ljus i alla fall..
hade match i Söndags och det gick verkligen åt helvete... visst vi vann båda matcherna men jag kunde knappt spela...
dne här ledbands skadan i min fot håller på att ta dö på mig vet inte vad jag ska göra... en av dem viktigaste tuneringarna kommer om en månad och jag vet knappt om jag kan delta.. har verkligen längtat länge för den.. men men ...

och skolan vill bara inte fungera för mig.. det är precis som om jag lovar mig själv saker som inte går att uppfylla.. jag vet att jag kan bättre och jag vet att jag kan få fina betyg men orken har gett upp och det är precis som om jag sjunkit i alla ämnen och jag måste verkligen uppnå högre betyg vill inte vara den personen jag har blivit.. det är precis som om jag inte känner igen mig längre.. jag har knappt någon respekt för någon jag gör vad jag vill och skiter i allt...

Ska fverkligen försöka blir bättre.. vill göra bra ifrån mig men det är svårt när man e helt ensam... hade verkligen behövt någon just nu asså.. någon man kan lita på till 100% och bara få vara ensam med ..  precis som allt hopp jag haft försvann när jag skadade foten.. allting blev skit i följ av den skadan vill verkligen läka så jag kan få en andra chans och göra bättre irån mig för jag et att jag kan klara det.

Vad mer?
  jo något helt overkligt har blivit sant vilket gjorde mig överlycklig i all denna dystra tid..
Jag har skrivit på intresse anmälan angående Utbytesstudent i ett helt ÅR i USA.
pappa har skrivit på och om dem vill ha mig så åker jag Januari 2010 hoppas verkligen det blir av hade varit så fruktansvärt häftigt och inte nog med det se NBA live? se USA leva deras kultur och kanske till och med spela High School basketball.. overkligt men kan hända får hålla tummarna och se vad som händer.

Gammal bild från nian... när man slapp tänka så mkt och kunde ba göra saker istället..

Love, TGG

Måndag

Dags att skriva lite igen då hahaa.. riktigt skön dag idag faktiskt inte alls jobbig som måndag brukar vara.. hade personligt samtal med min lärare i engelska som jag varit så sur på hela tiden men fick höra härliga nyheter av henne..
Jag: trots att jag gjorde dåligt ifrån mig på de senaste två proven vad ligger jag på för betyg då?
Frida da whore : Du ligger mellan MVG och MVG -  så du bör inte oroa dej om du presterar bra på uppstatsen och nationella proven.

Taaack! så glad jag blev haha.. sen har det varit soft dag träffade lite kompisar på stan sen drog vi på bussen hem
sen sågs jag och Alkabi och gjorde vår grej ;) kommer bli rik yaaoo! haha ...
men dagen har varit bra och gymmet imorn klockan 8 skojj!! älskar Idrott vill bli av med skadan så jag kan börja springa igen håller på dö haha :/ ....  men men just de alla stora prov som jag pluggat på nu är klara och det var riktigt skönt tills jag fick reda på att jag har ett Löjligt stort prov i Idrotts Medicin ...

Nu ska jag softa lite och kolla på en film ciaoo!
Love,


Trött..

Wassap..
Skriver tydligen igen inte riktigt listat ut varför men vafan spela roll haha..
sitter vid datorn och väntar på Ansu ska spöa honom i FIFA 09 eller försöka i alla fall..
Vaknade ba för någon timma sen så inte riktigt hunnit göra så mycket softade och slog på tvn kollade lite på någon serie som va rätt bra faktiskt hade tänkt ta en dusch och käka sen får vi se vad som händer..

Ska nog ut ikväll med mina boys haha och imon träffa Casandra ska äntligen göra något åt mitt hår.. Det ser för jävligt ut! skojjar inte haha...  aja de är väl vad som händer denna helgen för orkar verkligen itne plugga även om jag har ett stort Kordinations prov på måndag men vad ska man göra?

Holla a Y'all L8ah...
Jag och Dembo, fnan o Ansu

11 Mars 2009 23:00

Vad har hänt med mig?, känns vet inte hru man ska säga men vad fan jag har verkligen börjat blogga...
aja i vilket fall som helst så är väl poängen med en blogg att ja ska skriva vad som händer så here we go:

Morgon
Började härlit låg i sängen vaknade såg klockan, mhm halvtimme till skolan orkar jag ? Neej... så skippade de två första lektionerna, vilke inte är bra för fick tydligen reda på att jag har ett stort test på fredag om ekonomi, och det ända jag kan med ekenomi är, "Spendin money, money Honey, that's what i do, i spend my money money, shorty u wan'be my honey honey"

Skolan
När jag väl va framme i skolan så var de dags för Historia, jag gjorde en suverän redovisning hoppas på VG där sen fick jag tillbaka resultatet för provet, jag fick GODKÄNT... höll på flippa på HistorieHoran, ialf jag frågade va som gjorde att jag bara fick Godkänt och hon svarade:
Du skrev för lite, jag kontrade men jag har ju med dem viktigaste sakerna, hon ba ja me du kunde skrevit mer
hon sa att ja hade med de viktigaste men hon tyckte jag skulle skriva mer, höll på dö känns som om all går åt helvete..
jag kan inte spela basket, jag lyckas inte få några bra betyg i skolan och min resa till USA verkar vara inställd, för skulle gå med VG i snitt och det ser ju inte bra ut än så länge... :'(


Eftermiddag
softade med saman och ansu spelade Fifa 09, gissa hur det gick! Förlust som vanligt... eller jag vann faktiskt en match haha :) tänkte dra till stan och kolal champions leuge men pallade inte så snackade med lite kompisar på msn, pluggade lite smått sen kollade jag på några avsnitt från en riktigt schysst serie faktiskt... och med tanke p åatt jag känner mig rät löjlig som bloggar så ska jag inte göra de värre och erkänna vilken...

Love, TGG

Lat dag igen ;)

Började skit jobbigt låg och snoozade mobilen i typ en timme, missade nästan bussen men han precis springa ner och ta bussen så var vid gymmet 07:50 tog en snabb dusch och bytte om, sen rehabiliterade jag i ungefär 1h30min och sen var de skoldags, det va rätt soft vid hade ett prov i pedagogisk ledarskap gick skit bra, fick tillbaka mitt engelska prov, och det va katastrof, svär p ågud hon e hora vår lärare... fick G +? aldrig fått sämre än VG och så kmr hon jävla slyna...

Annars? soft tog bussen in till stan träffa Ansu, dembo och Fnan den drog vi mot nyhem hämtade playstationet och köpte lite läsk och godis så satt vi oss och softa hos mig spelade lite FIFA09 riktigt bra spel.

så dagen har väl varit helt okej ska kolla lite på Champions leauge nu, Viva la Real madrid!
och just det NBA! vilken jävla match Dwayne Wade avgjorde med 1 sekund kvar satte tre poängaren och gav Miami Heat seger efter 2 övertids perioder! Oléé Oléé ole ole, Champione Champione!
aja men det va tung och se ialf steal och sen skott finns och se på
 
http://www.nba.com/video/games/heat/2009/03/09/nba_chi_mia_0020800945_recap.nba/index.html?ls=gt1hp0020800945
Min favorit spealre från Miami Heat   Dwayne

Ait men ciao nu ska in i vardagsrummet min tur att spela, jävla Dembo går ine vinna över han han har så jävla ur haha..
hatar fifa nu mera förlorar bara, Ciao, love TG

090309 - 20:00

Whaaaaatsss up yao!

Haft en rätt så tråkig eller ska inte ljuga en riktigt råkig dag, studiedag från skolan och jag har verkligen bara latat mig efter en massa tjat av alla och framför allt mamma som inte slutar snacka om den där nya filmen, "slamdog Millionair"
så fick jag för mig att äntligen sätta mig ner och se den, måste säga att jag ångrar mig verkligen att jag inte såg den tidigare för den var hur bra som helst jag fastanade redan efter 5 minuter kunde inte dras från tvn och ville inte att den skulle sluta helt klart en se värd film.

Annars? samma tråkiga vanliga grejer som görs varje dag.. Rehabelitering, Rehabiliering, rehabilitering och gissa igen -
Rehabilitering... samma vanliga tråkiga övning för att foten ska bli bättre, ärlit talat känner jag ingen skyllnad men vafan simon (sjukgymnast) säger de ska bli bättre så får ju lyssna på han..

Helgen
Så mitt lilla löfte om att skippa alkoholen har ju gåt åt helvete.. klarat mig i två veckor men vart så jävla deppig nu så va tvungen att ta fram lie vodka och festa lite, va juh ngt sånt här disco i lördags - Total Failure!
haha pinsamt svär på gud ialf jag ansu och sonko va hemma hoss mgi softade lite sen skulle jag ansu dra dit klockan var då 23:40 kanske eller ngt i din stilen så var vi där lite små fulla i så mkt men men vi träffade mogley murtada och lite annat folk så de va helt okej tills jag fick reda på att jag betalat "Hundra Spänn" för att hänga inne på ett disco med lama fjortisar och slynor som tror dom e paris hilton eller fan ve jag.. men vi var där typ 1 timme och de sög så jävla hårt haha.
efter drog vi mot serb festen med Petar träffa några från skolan och vi va så fuckign hungriga svär på gud höll på och dö så vi skulle gå in och käka ansu gömde sig bland bilarna, han var inte ritkigt sgen att dra in på serb fest haha, men jag hade serben petar med mig så jag smälte in och dem trodde att jag va serb hahaha, hörde "ciao, Ciao" hela tiden men vafan fick lite chips i mgi ialf sen blett det dra hem och en helt misslyckad helg igen...

Skola imon neeej!

så förhoppningsvis har stukningen gått över tills nästa vecka så jag kan börja springa och hoppa igen har verkligen tröttnat på att gymma och rehabilitera... 08:10 imon löjligt tidigt men då ska jag skriva in mig på special idrotten.. softa nyheter trots skada ligger jag på MVG Nivå vilket va jävligt härligt att höra efter alla deppig skit som vart nu.
och så fick jag ju dem härliga nyheterna att jag har prov på pedagogisk ledarskap och jag kan verkligen inget haha :)
så får dra softa lite och plugga ska kolla lite på NBA ALL-STAR och plugga Firo sktien haha


Ciao, Love TG
                                                          

01:20

På någotsätt fann jag det rätt skönt att ba skriva även om jag bara skriver till mig själv,
Med fick för mig att sätta på lite musik och chilla så blev det Flo Rida Right Round..
Kan inte sluta tänka på konserten i sthlm i somras så sjukt grym han var skojjar inte.. hatade snubben först men efter de han låtar e ätt sköna juh..

Kan inte slua längta till Tuneringen och sommaren.. när skadan e över ska ja leva livet fult ut!
måste fixa snabba cash på något sätt med ska fan smia iväg till sthlm och sofa till Voice 09 förra året var tugn asså jag menar vad kan slå Brick n Lace och Flo rida live ?
dansande bland flera tusen ungdomar nästan längst fram vid scenen... oftast det blir bara bråk och puttade men här skojjar inte älskar sthlm folket vi bildade värsta ringen och dansade till live musik så härlit det var vill tillbaka.
kommer ihåg som han jävlades med alla för den sommaren var det ju "low" som jällde och han spelade typ 8 sekudner p ådne och alla blev sjukt vilda skojjar inte sen slutade han och alla ba skrek low low low, och sen när han sjöng hela brudarna va vilda! som dem dansa eller och skojjar inte 10 000 ungdomar going low low va så fucking najs asså!
Utsik över folket

skrivi lite till nu då haha, snart ska jag fixa lite bilder hade jag tänkt med hjälp av casandra och valeria haha så värdelös e jag på datorer ... men men vad ska man göra du får inget sex pack och Biceps av Cs eller Tibia right?
Lite folk som var där

love, Tom

Söker Hopp

Helt ny här i blogg världen, aldrig gjrot det förut och fattar inte riktigt varför jag gör det men har hört att det är skönt att ba slänga ut alla känslorna här inte för att det betyder något men får väl se hur det funkar...

Så var ska man börja?
Allting har varit relativt bra, softat med kompisar som Ansu, skojjar inte den killen e bäst asså :)
haft skojj med dembo och alla festat tat de lugnt tills mardrömmen kom sen blev det väl bara värre och värre..

Ska väl ta det från början, säkert ingen av dem som läser komemr och fatta och ni kommer tycka jag e löjlig men hoppas ni idrottare förstår än haha ;P

som sagt jag har fått reda på att jag har någon form av fotproblem och behövt inlägg i mina basketskor så efter en massa strul med att få fram pengar så har jag äntligen lyckats samla å mig 2000kr, massa tjafs med mamma och en bråk med pappa men tillslut lyckades jag har varit skitglad med tanke på att jag blev uttagen och frågad om att följa med Varbergs Basketlag på Tunering och erbjöd mig plats att börja träna hos dem vilekt är skti bra då jag inte riktigt gilalr mitt lag här i halmstad men men allting såg perfect ut för mgi jag var förbered allting höll på med min vanliga träning tills jag skulle ta en genväg... tanken slog mig väl på plats jag börjar om fem minuter hoppar jag över staketet kommer jag i tid ska jag gå runt sannarps arenen kommer jag försent.. och komma försent till peters Idrott lektioner slutar med att han e sur på än resten av lektionen om inte veckan och man får göra "10 Push ups" per minut förening...

ska inte dra ut på de nu men ialf jag valde genvägen det hade regant så det var halt och blött och av någon dum anledning klättrade jag över staketet och föll ner på andrasidan landade snett och mitt legiment i den högra foten var stukat.. samtigt som man får den här känslan när foten blir helt varm och man känner smärten tänkte jag direkt på min Uttagnignplats som jag gjort mig förtjänt av till Skövde Basket Cup... Kommer jag kunna delta vad komemr hända?

sen dess har jag bara mått dåligt allting har slutat fungera för mig skolan vill inget bra, bråk och ledsna tankar hör till vardagen.. jag menar basket var jag i alla fall framgångsrik i jag har nu missat 3 veckors träning och matcher som varit väldigt viktiga för både mitt lag och mej själv.. visst det låter patetiskt en stuknign walla fan de går över snart men just nu känns det för jävligt lixom önskade bara att någon kudne förstå... har väntat i snart ett år på den här tuneringen och månaden innan ska man stuka foten, vad har jag gjort för att förtjäna detta?

aja om någon verkligen kommit så här lång och läst all den här skiten som jag slängt ur mig så kommentera
eller va fan ofta jag bryr mig ändå vad e poängen med blogg känns väldigt gay eller kanske ine gay men det är inte jag i alla fall det är inte Tom... får väl se vad som händer om de värt att fortsätta haha inte för att någon läser det men vadå.. rät skönt att bara slua tänka och skriva om all skit istället.
Gammal bild från nian... när man slapp tänka så mkt och kunde ba göra saker istället..
Love  / T Double G


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0