Något Saknas, Undra Vad det kan vara!

Jag kör en väldigt laidback stil! är lite lagom stressad, nere och allmänt knasig nu för tiden!
Ouff, de jobbigt men får tacka för det jag har och helt enkelt göra det bästa av allt!


Mycket är bra!! ... Men självklart finns det också de "sämre"

Hur kan något som känns så bra, bli så fel så snabbt?
aja... sitter här nu har moblerat om i mitt rum och precis fått min lön för dessa
2 veckorna i Juni - 7483 kronor :)
Jag har som sagt lidit igenom 2 veckor på Höganäs! ah eller det har varit ganska simpelt, slitigt men simpelt! ... Fick en Truckkörkorts Utbildning ( värde 12:000-15:000) gratis, helt galet nice... klarade det och har nu lov att köra alla truckar. som jag tidigare nämnt tog jag mitt vanliga körkort till personbil veckan innan och det har bara blivit och glida runt me all möjliga människor underbart!

Frida - Tack!!
I lördags var vi hos Frida och hennes ställe i Haverdal! mycket nice... Jag menar bastu, pool, Volleyboll och Fotbolls plan i sin trädgård? inte alla som har det. Det var sjukt fint och nice där tackar för det! hittar nog en eller två bilder från kvällen och lägger upp lite längre ner!


Fotbolls VM
Sydamerika Sydamerika och en gång till SYDAMERIKA! Dominans på högnivå!
jag menar, Italiern, Tyskland, Frankrike, var e ni? vad händer!
Spanien Mitt absoluta Favorit lag (Förutom Chile) börjar hämta sig men är inget hot än!
Underhållande och nice måste jag säga, jag menar 7-0!!? herregud Portugal från och spela 0-0 till och göra 5 mål inom loppet av totalt 20 minuter? oj oj oj!

Framförallt! serieledarna och dem otroligt underskattade, blå,röd vita hjältarna som precis krossade Scheiwz!! CHILE EN MI CORAZON! ... Helt klart bäst vunnit båda sina matcher och står inför en spännande och orättviss match mot spanien den 25 juni! men en Åttondelsfinal är väl inte omöjligt? vem väntar? Brasilien kanske Portugal äsh spelar ingen roll, Här är det dominans som gäller... tummen upp och fortsätt kämpa! Viva Chilee!!

I vilket fall som helst måste jag bara berätta om en underbar kväll på resturang norre-port med Mamma, Max och Mammas kompis och hennes dotter! vi tittade på Chile- Schwiez... Självklar seger tilll chile! men de va galet trevligt och vi flyttade bord och stolar och skrek som galningar ( ingen vågade komma in) men skojj vart det!




Underbaaart!

Det är Torsdag den 10 Juni 2010... Och Jag Klarade Min Uppkörning!!! Wihoooo:D
Har nämligen Körkort nu och livet leker, man önskar ju sjävklart efter fler saker, men de kommer la?
värför är det så med oss människor! vi nöjer oss aldrig :(

Men i alla fall, sitter här nu kom hem från en fest, som var heelt säämst! Körde stojko och Marcos dit. hängde med upp en sekund, allmänt tråkigt kände ja - vi körde vidare och träffade nårra... sen te stojko och nu är man hemma!


Uhm lat? eller kanske ba glömt uppdatera! hänt en jävla massa senaste tiden, ouff :O

Okej, får väl medge att det var ett tag sen jag skrev haha! ... så i alla fall, denna veckan har varit mycket härlig. Anledningen till att ni inte sett mig på dansgolvet och dem flesta tjatar och frågar varför så råkade jag ut för en incident för 4 veckor sedan som ledde till att ja fick ett par spräckta blodkärl i höger öga och en lätt hjänskakning... därför har jag inte haft någon lust! och NEJ! jag är inte bekväm i mina glasögon men linsorna är inget val just nu haha :)

Lite mer positivt här!
Har på börjat sommar träningen, det vill säga mina 4x 400 meters intervaller och styrke träningen, blir trotsallt gymkort på Friskis nu ändå, insåg att det blir mer ekonomiskt! Och vet ni vad! JAG HAR JOBB!
helt underbart, "pengar rullar in de går bra nu!" förövrigt allmän Ångest och stress! Uppkörning och teori nästa vecka och en del av mig tror jag kommer klara de den andre motsattsen! ouff kommer bli tufft. Helgen har också varit bra! var och Titta på Kusins Bal och alla va sjukt fina... sen har jag också träffat "Casandritaa" på fredag & lördag fikat och snackat en del, mycket trevligt :) ... nu blir det till och göra lite teori lyssna på Enrique och se vart livet tar mig hän! Chao <3



RSS 2.0