Sommar

4 Juli... Otroligt mycket har hänt sen sist! för att bara börja STUDENTEN och BALEN. Två helt fantastiska kvällar!
Balen gick av i början på Juni och jag gick med en underbar tjej som heter Melanie, vi hade toppen kul. Det började med Fotografering på klipporna i tylösand sedan mötte vi upp Rebecca och hennes vänner hemma hos henne för lite förfest, tackar så mycket! Sedan kom våran Röda Mustang och hämtade upp oss för att sedan tjuva en plats i kön, Röda mattan var otroligt coolt och allting känndes så himla glamuröst!


Studenten var också helt sinnesjukt kul, vi var hemma hoss monkan på morgonen, tackar! hade champagne frukost för att sedan samlas i skolan för betyg och lite klassnack. Flaket mot stan var jäkligt kul också och med tanke på att det inte var särkilt många nyktra dagar den veckan så är jag rätt impad på hur resan gick! Finemang!!! :)
I stan letade jag upp mina familjer tänkte jag skriva, haha... Nej men jag mötte först upp min far och bror, och sedan min mor och hennes man, samt 2 av mina andra bröder. Fick super fina presenter av alla, Av pappa fick jag något som heter Italenskt Fullblod, ska få köra både en Lamborghini och en Ferrari, himla tufft i mina ögon!!

Av mamma fick jag en döfrän Calvin Klein Klock som i princip aldrig lämmnar handleden haha!
Ritkigt lyckad dag, hade runt 40 gäster under dagen också, massor med presenter o kramar!




Skulle kunna sitta här och skriva resten av natten, men det går ju inte! skall jobba klockan 07:00 imon, uppstigning om 7h, behöver lite sömn o ladda om inför morgondagen! En stolt Murare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0