Vart är världen på väg?


Ni som säger att pepes utvisning var rätt eftersom att det står i regelboken "om man går in med dobbarna före" ska det vara rött, vad händer här? http://www.youtube.com/watch?v...

säg inte "det var en annan domare" han ska väl också för helvete ha samma regler från samma regelbok?

och det jobbigaste av allt är, när ni säger att di maria filmar, ja.. det händer! men inte fan går hela reals trupp fram till domaren och ber att visa ut motståndaren.
Dessa röda dvärgarna springer från målvakten till bänken och ber domaren att visa ut en för att dani alves har filmat.. trofan att det påverkar domarens beslut.

och ni som säger att ronaldo filmar? höh det går inte å beskriva hur dumma ni är.. finner inga ord.
Ronaldo har blivit en mogen spelare! när man såg han i man utd var han en diva.. men bäst på det han gör. Just då var han bättre än messi med bollen, men nu har han mognat och blivit en "team player" och släpper bollen mer. Btw, ronaldo har varit en ängel i alla dessa el clasico, tkr synd om hnm att alla går runt och kritiserar honom eftersom just han är RONALDO!

kolla på det här klippet, http://www.youtube.com/watch?v...
han försöker så gott han kan, hur kan folk säga "han suger vart var han i el clasico?" om ronaldo hade en så fri roll som i man utd och de laget som hade spelat ihop sig, och inte defensiv skit taktik som jag måste erkänna som real supporter så hade han nog varit mkt bättre.. och glöm inte att han har slagit ett nytt rekord, i real madrid på 2säsonger, skulle vilja se messi göra det i ett nytt lag som inte har spelat ihop sig t.ex liverpool.

och ni som kritiserar mourinho, mourinho gick ut efter matchen och sa "pep guardiola är en fantastisk tränare som tränar ett fantastisk lag, varför ska dem ha mer hjälp än vad dem behöver? medans han hyllar dem går pep ut och säger "mourinho FUCKING blablablabla.. FUCKING blablabl.. orkar inte skriva mer, men det finns massor att skriva om.. och den senaste el clasico var ett skam för fotbollen och båda lagen var äckligt pinsamma, speciellt busquets, pedro och dani alves.. samtidigt var arbeloa... ja det är en spelare som jag inte vill se i reals trupp. Ha det bra!



* My face Hurts. *





*varför starffas inte Barca på sammavis som Real madrid? *


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0